I vinets vackra värld

 

VinProvGlaswJAG ÄR DIPLOMERAD SOMMELIER sedan år 2000, efter utbildning på Vinkällan Dryckesutbildningar. Omfattande provningserfarenhet sedan 1984 då jag var med och startade gruppen Les Dégustateurs des Halles som provat vin varje vecka fram till 2013. Sedan början på 90-talet höll vi till på Vinkällaren Grappe, där jag är medlem. Mellan 2007 och 2015 ingick jag i domarpanelerna på Stockholm Beer and Whisky Festival.LaTour81w

MINA RESOR I VINOMRÅDEN i Frankrike, Italien, Sydafrika och Japan har givit många historier att berätta.

VINPROVNINGAR kan jag anordna efter önskemål, olika teman, infallsvinklar och nivåer. Vanligen fyra viner och 6–10 deltagare. Med mej det blir inga uppnästa provningar. Jag vill välkomna dej in i vinets vackra värld, oavsett kunskapsnivå. LindaPeristerawDu kan ha provning som representation, event för företaget eller som en trevlig stund med dina vänner.

LITEN VINKURS 4 TILLFÄLLEN. Under ett par timmar per gång går vi igenom de viktigaste druvorna, blåa och gröna, från gamla världen och nya. Genomgång av provningsmetodik, och en folder om vinets byggstenar. En uppskattad, mycket konkret och kunskapsgivande kurs som jag genomfört ett antal gånger.

För diskussion om upplägg samt kostnad >Kontakt.

VIND OCH VIN. Vi seglar under dagarna och några eftermiddagar dukar jag upp till vinprovning med olika teman. Du får då veta mer om vinvärlden och historien om vinets väg. Båten är en 47 fots Beneteau Oceanis som skeppas av Linda Lindenau. Hittills har vi hållit till i Medelhavet och i Karibien. Just nu pågår en Jorden Runt-segling, så vi får se var nästa tillfälle blir.

Se mer på >www.tarodret.nu

 

Comments are closed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.