Vin- och matupplevelser vid havet

 

SoraEventSjomapw– VINPROVNINGSMÅLTID I YTTERSKÄRGÅRDEN:

VÄLKOMMEN TILL MITT STÄLLE I ROSLAGEN, en och en halv timme från Stockholm. Släpp av stressen på vägen från stan och kom ut till Söderöra, en av de vackra öarna där Saltkråkan spelades in.

NI SITTER OSTÖRDA I EGET MATRUM i ett av mina hus där jag dukar till vinprovningsmåltid för sällskap upp till 10 personer. SoraEvVinglasUtswJag presenterar tre drycker, vin, öl eller sake till varje rätt som ger intressanta diskussioner om dryckerna och vilka som passar bäst.

PASSAR UTMÄRKT FÖR KONFERENS, ledningsgruppsmöten, presentationer, teambuilding eller kick off. Ej övernattning. Kan ordnas mer eller mindre alla årstider.

Fråga efter prislista. >Kontakt.

– SEGLING MED VINPROVNING I MEDELHAVETLindaPeristeraw:

VIND OCH VIN ÄR TEMAT FÖR EN HÖSTVECKAS SEGLING I GREKLAND med vinprovningar. Jag håller provningar av intressanta utvalda viner gjorda på grekiska druvsorter. Du får då veta mer om den utmärkta grekiska vinvärlden och historien om vinets väg där Grekland har sin centrala del. Det finns betydligt mer än Retsina att upptäcka och njuta av.

BÅTEN ÄR EN 47 FOTS BENETEAU OCEANIS som skeppas av Linda Lindenau. På dagarna seglar vi bland öarna i Dodekaneserna eller Cykladerna. På kvällarna njuter vi den lokala matlagningen på trivsam taverna i när vi lagt till i hamnen i någon av de små fina typiska byarna.

Se mer på > www.tarodret.nu