Undervisning och föreläsning i grafisk form, produktion och skivomslag

 

EESacredGroundwJAG HAR MYCKET ATT LÄRA UT TILL DEN SOM VILL VETA. Jag gillar att berätta om det jag kan och vidarebefordra till den som är intresserad av att lära sig hantverk och tankegångar.

PÅ  BERGHS SCHOOL OF COMMUNICATION ÄR JAG LÄRARE och kursansvarig i ämnet Grafisk produktion, prepress och tryckproduktion, som ingår i linjen Grafisk Design. Det mesta inom grafisk produktion domineras nu av digitala processer, men de ursprungliga principerna för tryckförfarandet är fortfarande desamma. Trycksakerna lär leva kvar under överskådlig framtid, så det finns all anledning att inte tappa bort TrycPlatint78wdessa kunskaper.

– JAG ERBJUDER:

FÖRELÄSNING/UNDERVISNING: GRAFISK FORM & GRAFISK PRODUKTION. Typografi, form, prepress och tryckteknik är ämnen jag kan ge er grundläggande kunskap i, anpassat till vad ni behöver. Mina erfarenheter är omfattande efter att ha arbetat länge och mycket med grafisk kommunikation, formgivning, projektledning, original för SkivBananwolika trycksätt, som tryckare och gjort resor till typografiska vallfärdsmål.

FÖRELÄSNING: SKIVOMSLAG. Skivomslagens historia och utveckling i olika format är en intressant och rolig berättelse. Jag har ett unikt material i form av kända LP-konvolut i original i olika musikgenrer som jag visar. Denna föreläsning kan också göras i form av work shop.

För diskussion om upplägg samt offert. >Kontakt.

FÖRELÄST/UNDERVISAT PÅ RMI Berghs/Berghs School of Communication, Grafiska Institutet, Nyckelviksskolan, Konstfack, Forsbergs Skola, SVT Akademien, Riddarfjärdsskolan, Umeå Universitet, Svenska Bokbindarmästareföreningen samt Levi’s/Helsingborg (grafisk utbildning av personal)