Kommunikation finns i allt

 

KommunikOptTelewDET BÄSTA JAG VET ÄR FUNGERANDE KOMMUNIKATION. Som välrenommerad grafisk designer, dessutom med omfattande vana vid att redigera och skriva texter har jag hjälpt till att presentera affärsidéer, tjänster eller produkter. Det som drivit mej är viljan att skapa kommunikation som fungerar, med tydlighet i god form.

ALLT KOMMUNICERAR, form, typsnitt, storlek, färgval, EEReklamwpappersyta, bilder, språkbruk, mediaval. Allt ger mer eller mindre synliga signaler för det man vill ha sagt i sitt varumärkesbyggande. Rätt attityd och hög trovärdighet är det jag varit inriktad på när jag jobbat fram sånt som logotyper, brevpappersprogram, hemsidor, trycksaker, förpackningar, och skivomslag.

DEN GODA FORMEN KOMMER SOM EN FÖLJD när  idéinnehållet är ordentligt framarbetat. Där byggs grunden för långsiktiga och hållbara koncept, med egen karaktär och tydliga som kan nå fram i flödet av intryck omkring oss. Design för designens egen skull blir oftast kortsiktig och ytlig.EESkivomslw

TYPOGRAFIN ÄR BÄRANDE med central funktion att skapa det uttryck vi söker. Typografin är i första hand en bärare av budskap. Därför ska den vara typograferad så att läsaren utan motstånd kan ta till sig det som ska förmedlas. Den får gärna vara vacker också, vilket den brukar bli om den är välgjord.

DE SOM VALT ATT JOBBA MED MIG har fått ett bra bollplank för idéer och en lyssnare med journalistisk förmåga som har vässat fram väsentligheterna. För mej har det varit viktigt med samarbete med uppdragsgivaren. Resultatet har blivit verktyg för marknadsföring och det viktiga varumärkesbyggandet, som man trivts med och känt att man kunnat stå för.

ENSAM ÄR STARK TILLSAMMANS MED ANDRA, därför har jag byggt nätverk av fotografer, illustratörer, webbtekniker, prepress och tryckerier som jag samarbetat med efter behov. Här finns stor vana vid att driva uppdrag så att resultatet är framme i tid.

– Det intressanta för mej är inte att ha egen stil. Det intressanta är att skapa kommunikation av dina givna förutsättningar.